Trainers

Bepavoc Live Search

trainer2
 
 
Dit is jouw Trainer

Jonas Moons

Jonas Moons is trainer van de jeugdgroep 1 tegen 1. Hij leer de kinderen de basistechnieken van het volleybal. Jonas vervult ook een functie binnen het bestuur waar hij jeugdcoördinator voor alle niet-competitieploegen samen met Olivier. Jonas is ook verantwoordelijk voor Bepafun, de werkgroep die alle evenementen en eetdagen binnen Bepavoc op poten zetten en verzorgt de website/Facebook.
 
trainer
 
 
Dit is jouw Trainer

Annick Stevens

Annick Stevens is trainster van de pre-miniemen en de miniemen B samen met Jens. Ze is zelf speelster van onze dames recreatie A ploeg en zit in het bestuur als secretaris van Bepavoc.
 
trainer5
 
 
Dit is jouw Trainer

Ella Van Noten

Ella van Noten geeft training aan onze jongste volleyballers. Ze begeleidt dus de groep volleybalspeeltuin. Ze geeft balgewenning aan haar kinderen en leert hen een breed scala van motorische vaardigheiden. Ella is ook speelster van 3de provinciale.
 
trainer
 
 
Dit is jouw Trainer

Jens Elsen

Jens Elsen is trainer van de initiatiegroep. Hij zet met zijn spelers de eerste stappen naar het volleybal. Hij is ook trainer van de pre-miniemen en miniemen B met Annick. Hij ondersteunt Bepafun bij het organiseren van evenementen.
 
trainer
 
 
Dit is jouw Trainer

Kristof Ilsbroux

Kristof Ilbroux is trainer van de kadetten meisjes. Hij doet dit samen met Marlies. Ze begeleiden hun dames in de eerste stappen in 6 tegen 6 en richting het provinciale volleybal.

 
trainer
 
 
Dit is jouw Trainer

Stef Govaers

Stef Govaers is trainer van de ploeg 2de provinciale. Hij tilt het niveau van zijn dames naar omhoog en speelt voor elke overwinning.

 

Onze Sponsors

We kunnen niet zonder onze sponsoren. Dankzij hun steun blijft sporten mogelijk en kunnen wij ons materiaal en trainingen tot in de puntjes blijven verzorgen.
 
Grond en KlinkerwerkenHandyHome
Advocomc2tmDeprez
IlMondoEssoDeMeulenGijbels