Trainers

Bepavoc Live Search

Multimove zet jonge kinderen in beweging!

Om de motorische ontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren, biedt Sport Vlaanderen 'Multimove voor kinderen' aan: bewegingsactiviteiten voor kinderen tussen 4 en 6.
Door de kinderen op een leuke en ontspannende manier te laten bewegen, oefenen ze de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden.

Waarom Multimove?

Wist je dat kinderen die meer dan 2 uur per dag tv kijken meer kans hebben om ongezonde eetgewoontes te ontwikkelen? Wist je dat te lang neerzitten slecht is voor de gezondheid van je kind? Wist je dat de meeste kinderen meer dan 90% van de uren die ze wakker zijn, binnen spenderen, maar dat kinderen die meer buiten spelen, fysiek actiever zijn?

Regelmatig bewegen is goed voor iedereen, en vooral voor jonge kinderen. Kinderen tussen 3 en 8 jaar oud zitten in een cruciale ontwikkelingsfase. Hun motorische vaardigheden zijn volop in ontwikkeling en daarom moeten ze meer nog dan anderen gestimuleerd worden om veel te bewegen. Een goede motorische ontwikkeling zorgt ervoor dat kinderen ook op latere leeftijd actief blijven.

Multimove wil de basismotoriek bij jonge kinderen op een pedagogisch verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde manier stimuleren. De basis voor Multimove werd gelegd in een universitair onderzoek van de UGent, VUB en KU Leuven naar de motoriek van jonge kinderen in Vlaanderen, en de invloed van veel en gevarieerd bewegen op die motorische vaardigheden.

Wat is Multimove?

Multimove biedt 4- tot 6-jarige kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is.

Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimovelessen komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden te leren.

Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. Plezierbeleving staat hierbij centraal.

Dit zijn ze alle 12: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien.

Wat NA Multimove?

Na Multimove hebben de kids een brede waaier van bewegingsvormen geleerd, waardoor ze klaar zijn voor elke sport! Wij, Bepavoc bieden na Multimove de volleybalschool aan waar ze kunnen instromen. 

Waar? Sporthal 'T Park Paal
Wanneer? Vanaf 4 september tot en met 30 april.
Leeftijd? 4 tot 6 jaar
Dagen? Woensdag 16 - 17u en/of zondag 9u30 - 10u30
Gratis? De eerste twee lessen zijn gratis!

Je kan kiezen om 1x per week (woensdag of zondag) te komen of 2x per week (woensdag en zondag).

Prijs? 1x per week? €50 (voor een heel seizoen!)
          2x per week? €80 (voor een heel seizoen!)

Inschrijven via info@bepavoc.be

trainer2
 
 
Dit is jouw Trainer

Jonas Moons

Jonas Moons is trainer van de jeugdgroep 1 tegen 1. Hij leer de kinderen de basistechnieken van het volleybal. Jonas vervult ook een functie binnen het bestuur waar hij jeugdcoördinator voor alle niet-competitieploegen samen met Olivier. Jonas is ook verantwoordelijk voor Bepafun, de werkgroep die alle evenementen en eetdagen binnen Bepavoc op poten zetten en verzorgt de website/Facebook.
 
trainer
 
 
Dit is jouw Trainer

Annick Stevens

Annick Stevens is trainster van de pre-miniemen en de miniemen B samen met Jens. Ze is zelf speelster van onze dames recreatie A ploeg en zit in het bestuur als secretaris van Bepavoc.
 
trainer5
 
 
Dit is jouw Trainer

Ella Van Noten

Ella van Noten geeft training aan onze jongste volleyballers. Ze begeleidt dus de groep volleybalspeeltuin. Ze geeft balgewenning aan haar kinderen en leert hen een breed scala van motorische vaardigheiden. Ella is ook speelster van 3de provinciale.
 
trainer
 
 
Dit is jouw Trainer

Jens Elsen

Jens Elsen is trainer van de initiatiegroep. Hij zet met zijn spelers de eerste stappen naar het volleybal. Hij is ook trainer van de pre-miniemen en miniemen B met Annick. Hij ondersteunt Bepafun bij het organiseren van evenementen.
 
trainer
 
 
Dit is jouw Trainer

Kristof Ilsbroux

Kristof Ilbroux is trainer van de kadetten meisjes. Hij doet dit samen met Marlies. Ze begeleiden hun dames in de eerste stappen in 6 tegen 6 en richting het provinciale volleybal.

 
trainer
 
 
Dit is jouw Trainer

Stef Govaers

Stef Govaers is trainer van de ploeg 2de provinciale. Hij tilt het niveau van zijn dames naar omhoog en speelt voor elke overwinning.

 

Onze Sponsors

We kunnen niet zonder onze sponsoren. Dankzij hun steun blijft sporten mogelijk en kunnen wij ons materiaal en trainingen tot in de puntjes blijven verzorgen.
 
Grond en KlinkerwerkenHandyHome
Advocomc2tmDeprez
IlMondoEssoDeMeulenGijbels