Home

Bepavoc Live Search

Bepavoc

Volleybal

Bepavoc
Teams

Ken onze groepen...

Wedstrijd
dagen

Bekijk het complete overzicht
 

Deze pagina wordt u aangeboden door onze sponsor. Uw website op internet, met VALKE.NET

Dit weekend start de eerste ploeg alweer. Onze 2de provinciale speelt in de Beker van Limburg tegen Tongerlo V.C. C. We kijken al uit naar de uitslag van...

Dames
2e Divisie

4 E
Plaats
We zijn ondertussen volop aan de terugronde begonnen. Met winst dit weekend blijven we staan op de 4de plaats. Er zijn nog mogelijkheden om in de top 3 te eindigen. We blijven er voor vechten!

Traningsdagen: Dinsdag en Vrijdag
Dinsdag van 19:30 tot 21:30
Vrijdag van 19:00 tot 21:00
2de divisie...
bepavoc2deprov

Dames
2e Provinciaal

5 E
Plaats
We zijn terug volop aan de terugronde begonnen. Op de 5de plaats voelen we de adem van onze achtervolgers in onze nek. We blijven vechten om deze plaats te behouden!

Trainingsdagen: Woensdag en Vrijdag
Woensdag van 19:00 tot 21:00
Vrijdag van 19:00 tot 21:00
2e Provinciaal...
 

Bepavoc een club met gezonde ambitie

Bepavoc is een groeiende club met een rijke geschiedenis. We hebben een duidelijke visie voor ogen en een gezonde ambitie. Sfeer, inzet en engagement zijn dan ook centrale waarden binnen onze club.

Bepavoc heeft verschillende seniorenploegen: 4de proviciaal, 2de divisie en 2de provinciaal.

Ook recreatief kan je bij ons spelen in 2de en 5de afdeling voor dames en 4de afdeling voor heren. We sluiten het rijtje af met verschillende jeugdploegen. Bepavoc mag zich dus een club noemen voor jong en oud.
Meld u aan...
  • 1
    Ontmoet onze trainersBekijk in onze slideshow wie onze trainers zijn en lees meer over wat ze doen. Klik hier...

  • 2
    Kom eens langs op een training in Paal Onderaan de pagina staan onze trainingsdagen. Je bent altijd welkom. Je mag ons natuurlijk ook altijd een e-mail sturen. Contacteer ons...

  • 3
    Bezoek onze wedstrijden en zie ons in actie ! We spelen met onze teams heel wat wedstrijden. Kom eens langs om te kijken en om te supporteren. Via onze agenda kan je alle wedstrijddagen en de informatie bekijken. Onze agenda...
 

Onze Sponsors

We kunnen niet zonder onze sponsoren. Dankzij hun steun blijft sporten mogelijk en kunnen wij ons materiaal en trainingen tot in de puntjes blijven verzorgen.
 
Grond en KlinkerwerkenHandyHome
Advocomc2tmDeprez
IlMondoEssoDeMeulenGijbels

Neem contact met ons op...