Home

Bepavoc Live Search

BePaVoc

Volleybal

Bepavoc
Teams

Ken onze groepen...

Wedstrijd
dagen

Bekijk het complete overzicht
 

Deze pagina wordt u aangeboden door onze sponsor. Uw website op internet, met VALKE.NET

Dames
1e Provinciaal

 1 E
 Plaats
Het blijft vechten om de eerste plaats te behouden. Vanaf nu laten we geen puntjes meer liggen.


Traningsdagen: Dinsdag en Vrijdag
Dinsdag van 19:30 tot 21:30
Vrijdag van 19:00 tot 21:00
1ste Provinciaal...

Dames
2e Provinciaal

 5 E
 Plaats
We schuiven langzaam op naar boven in het klassement. We blijven vechten voor elk puntje!


Trainingsdagen: Woensdag en Vrijdag
Woensdag van 19:00 tot 21:00
Vrijdag van 19:00 tot 21:00
2e Provinciaal...

 Dames
3e Provinciaal

 12 E
 Plaats
Helemaal achteraan in het klassement kunnen we alleen maar vooruit!


Trainingsdagen: Woensdag en Vrijdag
Woensdag van 19:00 tot 21:00
Vrijdag van 19:00 tot 21:00
3e Provinciaal...

Dames
Recreatie A

 6 E
 Plaats
Na promotie vorig jaar is middenmood een hele prestatie. We blijven gaan voor elk puntje!


Trainingsdagen: Dinsdag

dinsdag van 19:30 tot 21:30

Recreatie A...

Bepavoc een club met gezonde ambitie

Bepavoc is een groeiende club met een rijke geschiedenis. We hebben een duidelijke visie voor ogen en een gezonde ambitie. Sfeer, inzet en engagement zijn dan ook centrale waarden binnen onze club.

Bepavoc heeft verschillende seniorenploegen: 1ste, 2de en 3de provinciaal.

Ook recreatief kan je bij ons spelen in 3de en 5de afdeling. We sluiten het rijtje af met verschillende jeugdploegen. Bepavoc mag zich dus een club noemen voor jong en oud.
Meld u aan...
  • 1
    Ontmoet onze trainersBekijk in onze slideshow wie onze trainers zijn en lees meer over wat ze doen. Klik hier...

  • 2
    Kom eens langs op een training in Paal Onderaan de pagina staan onze trainingsdagen. Je bent altijd welkom.  Je mag ons natuurlijk ook altijd een email sturen of je inschrijven via deze website. Klik hier...

  • 3
    Bezoek onze wedstrijden en zie ons in actie ! We spelen met onze teams heel wat wedstrijden. Kom eens langs om te kijken en om te supporteren. Via de KLVV agenda kan je alle wedstrijddagen en de informatie bekijken. Onze agenda...
 
2de Provinciale Dames A 29/10/2016 16:00 Dames Volley Hasselt (Dvh) B Bepavoc Beringen B Stedelijke Sporthal Runkst 3de Provinciale...
-11 3 tegen 3 Meisjes G 22/10/2016 10:00 Roveka Stevoort C Bepavoc Beringen Sporthal Spalbeek Gewestelijke U-13 Dames...
Gewestelijke U-15 Dames G 15/10/2016 12:00 Tesvoc Tessenderlo 3-0 Bepavoc Beringen Sporthal De Voordijcker, Tessenderlo Gewestelijke...
Gewestelijke U-15 Dames G 08/10/2016 14:00 Bepavoc Beringen 0-3 Roveka Stevoort B Sporthal t Park, Paal Gewestelijke U-13 Dames...
startdag-jeugd
Onze jaarlijkse startdag zal doorgaan op zondag 18 septemberJullie zijn allemaal welkom van 9u30 tot 11u30 in de sporthal van PaalHieronder vinden jullie...

Bepavoc startersdag in 3 minuten

We werken met plezier naar de top

Bekijk de Video
 
 
 
Meer over jouw Trainer

Olivier Foets

Olivier Foets is de hoofdtrainer en coach van 3de Provinciale en hulpcoach en hulptrainer van 1ste Provinciale. Hij coacht hier de reservewedstrijden, scout de hoofdwedstrijden en staat de hoofdtrainer bij in 1ste provinciaal. Hij zit ook in het bestuur en vervult hier de functie materiaalmeester en webdesign.
 
trainer2
 
 
Dit is jouw Trainer

Jonas Moons

Jonas Moons is trainer van de techniekgroep 1 tegen 1 samen met Annick Stevens. Hij leert de kinderen de basis van het volleybal en begeleidt ze op Regio Tornooien. Hij vervult ook een functie in het bestuur als Bepafun en webdesign. Verder is hij ook hulptrainer en hulpcoach van 3de Provinciale.
 
trainer2
 
 
Dit is jouw Trainer

Erwin Van Noten

Erwin Van Noten is de jeugdcoördinator en sportcoördinator. Hij neemt beslissingen over ploegindelingen in samenspraak met de trainers. Hij regelt de inschrijvingen voor de niet-competitiespelende ploegen zoals het Regio Tornooi en 2 tegen 2 wedstrijden. Met deze functie is hij ook lid van het bestuur in de sportieve cel.
 
trainer
 
 
Dit is jouw Trainer

Annick Stevens

Annick is trainster van de techniekgroep 1 tegen 1 samen met Jonas Moons. Ze leert de kinderen de basis van het volleybal en begeleidt ze op Regio Tornooien. In het bestuur vervult ze de functie van secretaris en speelt als speelster in Dames Recreatie A.
 
trainer5
 
 
Dit is jouw Trainer

Ella Van Noten

Ella van Noten geeft training aan onze jongste volleyballers. Ze begeleidt dus de groep volleybalspeeltuin. Ze geeft balgewenning aan haar kinderen en leert hen een breed scala van motorische vaardigheiden. Ella is ook speelster van 3de provinciale.
 
trainer
 
 
Dit is jouw Trainer

Jens Elsen

Geeft training aan de initiatie groep. Hij neemt samen met de kinderen de eerste stappen in het volleybal. Hij neemt zijn groep ook mee naar de Regio Tornooien.
 
trainer
 
 
Dit is jouw Trainer

Kristof Ilsbroux

Kristof Ilsbroux is trainer en coach van de miniemen groep. Hij doet dit samen met Marlies Bertrands. Hij tilt het niveau van zijn speelsters een trede hoger en begeleidt hen naar het 6 tegen 6 volleybal.

 
trainer
 
 
Dit is jouw Trainer

Xander Moons

Xander Moons is trainer van de techniekgroep 2 tegen 2. Deze functie vervult hij samen met Lore Moons. Hij coacht zijn spelers en speelsters op verschillende 2 tegen 2 tornooien en Regio Tornooien.

 
trainer
 
 
Dit is jouw Trainer

Stef Govaerts

Stef Govaerts is de trainer en coach van 2de provinciale. Hij neemt zijn speelsters mee over heel Limburg om (bijna) overal te winnen.

 
 
 
Meer over jouw Trainer

Marlies Bertrands

Marlies Bertrands is trainer en coach van de miniemen groep. Ze doet dit samen met Kristof Ilsbroux. Ze begeleidt haar speelsters tijdens verschillende wedstrijden over Limburg en in eigen huis. Marlies is zelf speelster bij de 1ste ploeg van Bepavoc.
 
Meer over jouw Trainer

Joni Vandermaesen

Samen met Deborah ontfermt Joni zich over de jongste competitieploegen. De grote groep youngsters zorgen voor een hoop werk, maar des te meer voldoening en plezier. Joni speelt zelf ook nog in de 3de ploeg.
Meer over jouw Trainer

Jan Janssen

Jan is de All-round van de club. Na een seizoen in 2de provinciale koos Jan voor zijn appartement aan de kust, en de verdiende rust. Maar toch is Jan nog geregeld in Paal te vinden. Een training overnemen, een wedstrijdje coachen, hij doet het nog steeds met hart en ziel.
Meer over jouw Trainer

Deborah Vaes

Samen met Joni ontfermt Deborah zich over de jongste competitieploegen. Ze neemt elke dinsdag de training op zich en zaterdag worden de wedstrijden over beide trainers verdeeld. Zelf speelt Deborah ook nog in de 3de ploeg.

Meer over jouw Trainer

Tom Kenens

Tom Kenens voert onze 1ste ploeg aan. Samen met Olivier Foets bereidt hij de wedstrijden voor en zorgt hij voor de tactische richtlijnen. Tom is ook geregeld in de sporthal te vinden voor een techniektraining bij de jongste groepen, of het trainen van de bekerploeg junioren.

Onze Sponsors

We kunnen niet zonder onze sponsoren. Dankzij hun steun blijft sporten mogelijk en kunnen wij ons materiaal en trainingen tot in de puntjes blijven verzorgen.
 
HandyHome
Advocomc2tmVWDeprez
IlMondoEssoDeMeulenGijbels

Neem contact met ons op...