Home

Bepavoc Live Search

Bepavoc

Volleybal

Bepavoc
Teams

Ken onze groepen...

Wedstrijd
dagen

Bekijk het complete overzicht
 

Deze pagina wordt u aangeboden door onze sponsor. Uw website op internet, met VALKE.NET

Dames
1e Provinciaal

1 E
Plaats
Met 1 puntje voorsprong zijn we herfstkampioen. We blijven zo doorgaan na nieuwjaar!


Traningsdagen: Dinsdag en Vrijdag
Dinsdag van 19:30 tot 21:30
Vrijdag van 19:00 tot 21:00
1ste Provinciaal...

Dames
2e Provinciaal

4 E
Plaats
We blijven vechten voor elk puntje! Na nieuwjaar gaan we alleen nog maar naar boven in het klassement.


Trainingsdagen: Woensdag en Vrijdag
Woensdag van 19:00 tot 21:00
Vrijdag van 19:00 tot 21:00
2e Provinciaal...

Dames
3e Provinciaal

12 E
Plaats
Helemaal onderaan in het klassement kunnen we er alleen nog maar op vooruit!


Trainingsdagen: Woensdag en Vrijdag
Woensdag van 19:00 tot 21:00
Vrijdag van 19:00 tot 21:00
3e Provinciaal...

Bepavoc een club met gezonde ambitie

Bepavoc is een groeiende club met een rijke geschiedenis. We hebben een duidelijke visie voor ogen en een gezonde ambitie. Sfeer, inzet en engagement zijn dan ook centrale waarden binnen onze club.

Bepavoc heeft verschillende seniorenploegen: 1ste, 2de en 3de provinciaal.

Ook recreatief kan je bij ons spelen in 3de en 5de afdeling. We sluiten het rijtje af met verschillende jeugdploegen. Bepavoc mag zich dus een club noemen voor jong en oud.
Meld u aan...
  • 1
    Ontmoet onze trainersBekijk in onze slideshow wie onze trainers zijn en lees meer over wat ze doen. Klik hier...

  • 2
    Kom eens langs op een training in Paal Onderaan de pagina staan onze trainingsdagen. Je bent altijd welkom.  Je mag ons natuurlijk ook altijd een email sturen of je inschrijven via deze website. Klik hier...

  • 3
    Bezoek onze wedstrijden en zie ons in actie ! We spelen met onze teams heel wat wedstrijden. Kom eens langs om te kijken en om te supporteren. Via de KLVV agenda kan je alle wedstrijddagen en de informatie bekijken. Onze agenda...
 
2de Provinciale Dames A 29/10/2016 16:00 Dames Volley Hasselt (Dvh) B Bepavoc Beringen B Stedelijke Sporthal Runkst 3de Provinciale...
-11 3 tegen 3 Meisjes G 22/10/2016 10:00 Roveka Stevoort C Bepavoc Beringen Sporthal Spalbeek Gewestelijke U-13 Dames...
Gewestelijke U-15 Dames G 15/10/2016 12:00 Tesvoc Tessenderlo 3-0 Bepavoc Beringen Sporthal De Voordijcker, Tessenderlo Gewestelijke...
Gewestelijke U-15 Dames G 08/10/2016 14:00 Bepavoc Beringen 0-3 Roveka Stevoort B Sporthal t Park, Paal Gewestelijke U-13 Dames...
startdag-jeugd
Onze jaarlijkse startdag zal doorgaan op zondag 18 septemberJullie zijn allemaal welkom van 9u30 tot 11u30 in de sporthal van PaalHieronder vinden jullie...
 
 
Meer over jouw Trainer

Olivier Foets

Olivier Foets is de trainer van de miniemen meisjes A en hulpcoach en hulptrainer van de 1ste provinciale dames. Olivier is ook bestuurslid en vervult hier de functie van materiaalmeester en webdesign/Facebook. Een andere functie die Olivier binnen de club vervult is sportcoördinator voor alle competitieploegen in samenwerking met Jonas.
 
trainer2
 
 
Dit is jouw Trainer

Jonas Moons

Jonas Moons is trainer van de jeugdgroep 1 tegen 1. Hij leer de kinderen de basistechnieken van het volleybal. Jonas vervult ook een functie binnen het bestuur waar hij jeugdcoördinator voor alle niet-competitieploegen samen met Olivier. Jonas is ook verantwoordelijk voor Bepafun, de werkgroep die alle evenementen en eetdagen binnen Bepavoc op poten zetten en verzorgt de website/Facebook.
 
trainer
 
 
Dit is jouw Trainer

Annick Stevens

Annick Stevens is trainster van de pre-miniemen en de miniemen B samen met Jens. Ze is zelf speelster van onze dames recreatie A ploeg en zit in het bestuur als secretaris van Bepavoc.
 
trainer5
 
 
Dit is jouw Trainer

Ella Van Noten

Ella van Noten geeft training aan onze jongste volleyballers. Ze begeleidt dus de groep volleybalspeeltuin. Ze geeft balgewenning aan haar kinderen en leert hen een breed scala van motorische vaardigheiden. Ella is ook speelster van 3de provinciale.
 
trainer
 
 
Dit is jouw Trainer

Jens Elsen

Jens Elsen is trainer van de initiatiegroep. Hij zet met zijn spelers de eerste stappen naar het volleybal. Hij is ook trainer van de pre-miniemen en miniemen B met Annick. Hij ondersteunt Bepafun bij het organiseren van evenementen.
 
trainer
 
 
Dit is jouw Trainer

Kristof Ilsbroux

Kristof Ilbroux is trainer van de kadetten meisjes. Hij doet dit samen met Marlies. Ze begeleiden hun dames in de eerste stappen in 6 tegen 6 en richting het provinciale volleybal.

 
trainer
 
 
Dit is jouw Trainer

Stef Govaers

Stef Govaers is trainer van de ploeg 2de provinciale. Hij tilt het niveau van zijn dames naar omhoog en speelt voor elke overwinning.

 
 
 
Meer over jouw Trainer

Marlies Bertrands

Marlies Bertrands is trainster van de kadetten meisjes en doet dit samen met Kristof. Ze begeleiden hun speelsters in de eerste stappen in het 6 tegen 6 volleybal. Zelf speelt Marlies bij de 1ste provinciale dames.
 

Onze Sponsors

We kunnen niet zonder onze sponsoren. Dankzij hun steun blijft sporten mogelijk en kunnen wij ons materiaal en trainingen tot in de puntjes blijven verzorgen.
 
Grond en KlinkerwerkenHandyHome
Advocomc2tmDeprez
IlMondoEssoDeMeulenGijbels

Neem contact met ons op...